lørdag 26. mars 2011

Fotballkamp, øl og drivhussysler.

I kveld skal Norge slå Danmark 2 - 1 i fotball - har jeg bestemt. Så får vi se hvordan det går! I anledning den stor dagen har jeg ladet opp i drivhuset med diverse aktiviteter tilhørende årstiden.Det startet veldig bra, om ikke utmerket om jeg må få si det selv. Et og annet fornuftig må en jo bruke snøen til. Her ligger forfriskninger og godgjør seg.


Pusen Frøya er bare sånn passe interessert i fotball, men oppladningen i drivhuset blir hun gjerne med på. Her har hun oppdaget den skumle nabopusen som lusker rundt på utsiden. Frøya passer på så den ikke nærmer seg drivhuset.Her har Cannaen som jeg sådde tidliger i vinter fått seg ny og større potte. Gleder meg til den blomstrer, noe jeg håper den vil gjøre allerede i sommer.


Ompotting går så mye bedre når en har litt energidrikk til. I bakgrunnen agurk og tomater. Fremme til høyre hvit Buddleja davidii, sommerfuglbusker. Jeg har nå 7 hvite og ca 15 stk sådd fra en pose med mix, skal bli spennende å se hvilken farger det blir.
Til venstre, Hansa styrkedrikk :-)


Blodbegerspirene, Rhodochiton atrosanguineum har nå fått sitt endelige oppholdssted. Jeg planter fem stykker i hver verandakasse. Utrolig flotte planter som godt tåler en full storm uten å bli ødelagt.


Tomater ble sådd nyttårsaften og SE her hva jeg oppdaget i dag. Tro det eller ei
 - blomsterknopper -


HEIA NORGE -  og Danmark er et deilig land.....15 kommentarer:

 1. Misunder jer absolut ikke sneen.

  Helt utroligt, at dine tomatplanter er så langt fremme :-)

  Hilsen Vivik

  SvarSlett
 2. Herlige bilder! Og heldige du som har fått knupper på tomatene dine! Jeg var nede på planterommet i dag, og oppdaget at mine små Cannaspirer var befengt med bladlus....Grønnsåpeblanding ble sprøytet på, og så tok jeg like gjerne en dusj med Radar mot hærmyggen/blomsterfluene!
  Energidrikk er bra, det skal inntaes her også, sammen meg reker =)
  Men tv`en skal være av!
  Ha en fin lørdagskveld!

  p.s Skal si ifra når stolene er på plass d.s.

  SvarSlett
 3. Nu vidste jeg ikke, at der var fodboldkamp i aften. Men jeg hepper på begge, jeg er halvt af hvert ;-)
  Jeg kan godt se, at sneen har visse fordele, selv på denne årstid ;-)
  Store og flotte planter du har i drivhuset. Du må have varme på i drivhuset ellers kan det vel ikke lade sig gøre?

  God tv-kveld
  Ina

  SvarSlett
 4. Ja, jeg hepper nu altså på Danmark :-) Men god kamp og 'may the best man Win'.

  SvarSlett
 5. Jeg ville gøre lige som katten, gå i drivhuset fremfor fodbold. Må den bedste vinde :-)

  Jeg tror, at jeg vinder mest ved snart at gå i seng. Er så trææææææt efter en lang dag i haven Gaaab.

  Ha' en fin aften ;-)

  SvarSlett
 6. Deilig når tomatplantene begynner å spire.
  Heldig er du som har eget drivhus.
  Ser dårlig ut for Norge i
  kampen :0)
  Kos deg vidre i helgen .

  SvarSlett
 7. Koselige bilder fra drivhuset - artig at katten vil være vokter! Så flotte plantene er blitt - og tomatplantene har knopper allerede! Herlig!
  Ha en fortsatt fin helg.

  SvarSlett
 8. Akk ja, en av de få fornuftige ting man kan bruke snøen til, er å kjøle forfriskninger i den... Bra med litt styrkedrikk til arbeidet! :) Fin pus!

  SvarSlett
 9. Drivhusbilder er flott å se på og jeg kan sitte å se på dem lenge. Mange fine småplanter du har og det er koselig nå som vi kan kjenne jord igjen.
  Selv om Norge spilte uavgjort så håper jeg at ølen smakte. Ønsker deg en flott søndag.

  SvarSlett
 10. Du har stått på her var det jo et helt gartneri , og så langt tomatene dine har kommet.
  God Søndag.

  SvarSlett
 11. Ha-ha:D Herlig! Det er bra du velger rett type styrkedrikk i hvert fall;) (patrioten i meg våknet!) Flotte blodbegerspirer! Jeg har èn enslig stakkar som titter frem. Snart en måned siden jeg sådde dem... Men godt å høre at de tåler litt vestlandsvær! Jeg håper inderlig at mine skyter fart snart. Jeg vil så gjerne ha dem i hagen! Resultatet på fotballkampen ble jo ikke helt som du spådde, men godt å se at du er bedre til å dyrke fram masse flotte planter da, i hvert fall;) Ha en finfin søndag! Cathrine:)

  SvarSlett
 12. Ps blomsten du lurte på er en helt ordinær kløverblomst. Men enig med deg at det kan ligne en Scabiosa! :)

  SvarSlett
 13. Oi så mye planter og tomatblomster allerede :o bare en liten spire med blodbeger hos meg å,men mange Ipomea og tomatplanter.Har ikke drivhus men det står høyt på ønskelisten ;-) Usikker på størrelse og hvilket glass jeg skal ha på det.
  Håper snøen som kom i natt forsvinner fort,kos deg med plantene ;-)

  SvarSlett
 14. Oi så mye planter og tomatblomster allerede :o bare en liten spire med blodbeger hos meg å,men mange Ipomea og tomatplanter.Har ikke drivhus men det står høyt på ønskelisten ;-) Usikker på størrelse og hvilket glass jeg skal ha på det.
  Håper snøen som kom i natt forsvinner fort,kos deg med plantene ;-)

  SvarSlett
 15. Å for en herlig gjeng planter:) og så tomater på nyttårsaften, spenstig:) men så kult med blomster og da tidligere tomater også:) det skal jeg jammen prøve med et par stk til neste sesong:) Lykke til videre, gleder meg til å følge med:)

  SvarSlett