søndag 13. mars 2011

Den store flyttedagen.

Da har alle småttisene flyttet fra planterommet og ut i drivhuset. I vinter har jeg har hatt planter til overvintring og under halve drivhuset har vært isolert med bobleplast. Nå tok jeg bare vekk veggen av bobleplast som delte drivhuset og håper på at jeg klarer å holde varmen oppe med bare halve huset isolert.
Får bare håpe på at det ikke blir så mange minusgrader framover.


Ennå har jeg kjempegod plass..... kanskje jeg har sådd altfor lite?? Nåja - tenker nok at plassmangelen vil melde seg etterhvert. Jeg har fremdeles sommerblomster jeg skal så, og litt grønnsaker og salat skal også få en tidlig start i år.
Bare snøen forsvinn fra bedet tenkte jeg at jeg skulle ta stiklinger av lavendel så jeg får planter til hekken ved den nye skiferplattingen.


Tomatene vokser som bare det, men de stopper vel litt opp i veksten nå når temperaturen blir litt lavere. På planterommet ble det til tider altfor varmt.


Småplanter av Leontopodium alpinum, Edelweiss som har overvintret i den uisolerte delen av drivhuset har klart seg bra og har kommet godt i vekst.


Rhodochiton atrosanguineum, blodbegerne har også hatt sitt opphold i drivhuset i vinter, men da i den delen som var oppvarmet.


I morgen etter jobb skal jeg virkelig kose meg i drivhuset med prikling av Cosmos og andre småsysler. Kanskje iført mine nye gule støvler som jeg og Frøken Erotika vant i Moseplassens konkurranse.


Gult er kult

Ønsker dere alle en riktig god søndagkveld, og husk det er alltid kjekt med en kommentar :-)

12 kommentarer:

 1. Wow som du er godt i gang, så herlig:) Gleder meg skikkelig jeg nå... Herlige støvler, skikkelig glad støvler:)

  SvarSlett
 2. Oj, så flink du har vært! Som deg, er det temperaturen som er problemet inne, det blir for varmt! Jeg må nok skremme opp gubben litt med tanke på å lage arbeidsbenker til meg! Herlig å få jobbe i drivhuset nå, tenker jeg! Med eller uten gule flotte støvler =)

  SvarSlett
 3. Eg likte kommentaren "- kanskje har eg sådd altfor lite?"
  Herleg å ha så god plass, eg misunner deg, her er det nok omvendt, og enno har eg mykje att å så.

  SvarSlett
 4. Gratulerer med nye støvler! Det ser ut som du er i rute med drivhus sesongen :)

  SvarSlett
 5. Så kjekt nåe du enelig kan ta i bruk drivhuset på ordentlig:) Masse flotte store spirer, der! Flotte støvler også:) Gratulerer! Veldig kjekt sikkert:) Gult er kult, he-he;) Ha en flott kveld! Cathrine:)

  SvarSlett
 6. Og så deilig å se at dere er igang.
  Jeg skal så litt jeg og menmere ut på sommeren...........
  I år skal vi ha en ferie pause.

  Kos deg.

  SvarSlett
 7. Så flink du er! Også heldig som har overvintret Leontopodium, prøvde meg med en stk på skyggebalkongen, men det gikk ikke så bra ;-) Gratulerer med nytt skotøy!

  SvarSlett
 8. Det med pladsen, går nok over af sig selv i løbet af ganske kort tid.
  Vildt flotte gummistøvler ;-)

  Hilsen Ina

  SvarSlett
 9. Ja,kan godt forså du gleder deg til å pusle i drivhuset....varmen og lukten av jord og planter er jo som parfyme for vi hagemennesker :)
  Kos deg med planter og nye støvler!

  SvarSlett
 10. Så mye kjekt du har i gang i drivhuset, heldiggrisen :)
  hehe, kanskje du må så litt ekstra ja, for å fylle all plassen. Glem feks at ting skal prikles. hihi.

  Fine støvlene:)
  Gøy med litt farge, og akkurat det er vel ikke en farge man så lett kjøper til seg selv? Jeg fikk altså lyst på gule støvler sjøl jeg da, av å se de lyse opp på bloggen en par uker, hehe.

  SvarSlett
 11. Gult er kult !! Flotte støvler. lett å sjå at du koser deg med plantene. Håper overgangen til drivhuset har gått bra.

  SvarSlett
 12. Flotte gule,
  høye, hotte støvler!
  Disse lyser opp humøret
  når du tar de på
  og viser deg fram :-)

  SvarSlett