lørdag 10. mars 2012

Vårtegn

Ute er det surt og kaldt, og til tross for at snøen er borte ser det ut til at våren er langt unna. Likevel våget jeg meg ut i den sure vinden med kameraet og det er utrolig hva en kan oppdage gjennom kameralinsen.


De primulaene som det er mengder av i butikken på nyåret bruker jeg å plante ut i hagen når telen har forsvunnet. Disse to plantet jeg ut i fjor vår.Vårkjæreminne, Omphalodes verna, har også funnet ut at nå er det på tid å starte sesongen.


Crocus Advance.En liten pjuskete selvsådd stemor har også funnet ut at våren har kommet. Til tross for karrige kår, den vokser opp av barken, ser den ut til å trives og er året første :-) Søt, ikke sant?11 kommentarer:

 1. Primula er en flott plante og den bringer bud om vår. Jeg planter også disse ut, og de kommer trofast med blomster igjen og igjen. Flotte bilder av vårtegn.

  SvarSlett
 2. Så gode bilder av primula og vårkjærminne. Det var jammen det vårtegn på tross av dårlig vær! Vårkjærminne har kikket forsiktig frem hos meg også. Det skal bli helt blått før de er ferdige vet jeg :-)

  SvarSlett
 3. Ingen fioler i sikte her , fine er dei der dei dukker opp. Vårkjærminnen min må eg ut å kikka på i morgon. Det er spesielt kjekt å oppdaga nye blomer på denne tida. Ynskje deg ein fin søndag.

  SvarSlett
 4. Ja ut på jakt med kamera! Da finner man gjerne det ene vårtegnet etter det andre. I morgen skal jeg ut og se etter vårkjærminne for den har jeg oversett i dag :)

  SvarSlett
 5. Flotte bilder! Så mye som er kommet opp hos deg allerede. Det er en fin tid vi går i møte nå. Kunne bare ønske litt opplett innimellom.

  SvarSlett
 6. Hei.
  Dette var veldig rart! Skjønner ikke hva som har skjedd, for jeg gjør det samme hos deg som hos andre!

  Håper dette går bra da :)

  Flotte vårtegn i allefall.

  Klem

  SvarSlett
 7. Mange fine vårtegn hos deg:)
  Disse primulaene er noen hardhauser...hos meg blomstrer de minst 3ganger i året:)
  Ha en fin kveld:))

  SvarSlett
 8. Det er tydelige tegn på forår i din have... men nu kan vi snart heller ikke vente længere :o)
  Dejlige billeder...

  Ha en go aften...

  SvarSlett
 9. Trivelige vårtegn. Gratulerer så mye med seieren i fotokonkurransen. Denne kommer sent, for vi har vært bortreist uten nettforbindelse.

  SvarSlett
 10. Så fine bilder, og koselige vårtegn:0) Så godt med tiden vi har foran oss nå, med alt som spirer og gror:-)Takk for koselig kommentar fra deg. Ha en fin dag:-)

  SvarSlett