mandag 19. mars 2012

Jeg gjesteblogger på Hageblogger

Denne uken har jeg fått den store æren av å gjesteblogge hos Anne på Hageblogger.no, Temaet er oppstart i drivhuset, og hvordan jeg gjør det. Vil du lese mer, kan du gå inn her


4 kommentarer:

 1. Jeg går inn og leser mer enn gjerne:) I drivhuset mitt er det fullt kaos, alt som har overvintret og i tillegg alt som skal fordrives... At dette blir kaos er helt sikkert:)

  SvarSlett
 2. Hei! Gratulerer med flott oppslag på Hageblogger! Stas å se at noen "jeg kjenner" får spalteplass, selv om jeg ikke har drivhus og temaet derfor blir litt på siden denne gangen. Kjekt å lese litt likevel, da!

  Og takk for kommentar vedr svar på kommentarer! Jeg gjør helst begge deler, jeg - svarer både under kommentaren i min bloggt og i avsenderens blogg hvis jeg vil at avsenderen skal se svaret. Jeg regner ikke med at så mange leser de kommentarsvarene, men for andre som titter innom etterpå kan jo mitt svar noen ganger utdype noe i selve innlegget, osv.

  Er klar over at de færreste går tilbake og sjekker respons på egne kommentarer, selv gjør jeg det bare når temaet er helt spesielt.

  Ha en fortsatt flott våruke!

  SvarSlett
 3. Selvfølgelig så svarer du på begge plasser - logisk det bare jeg tenker meg om :-) så får jo nye lesere også utdypende kommentarer.

  Når det gjelder blogginnlegget mitt på Hageblogger, så har Anne etterlyst gjestebloggere - og jeg meldt meg straks som frivillig :-)))

  Det hadde vært hyggelig å se Skyggebalkongen der også. Du har en fin blogg med et spesielt tema som er interessant å lese om - og så skriver du bra i tillegg, og det er jo en stor fordel.
  Meld deg på da vel!

  SvarSlett
 4. Kjempeflott innlegg hos hageblogger:))
  Gleder meg til å følge med i veksthuset ditt fremover våren:))

  SvarSlett