lørdag 2. april 2011

Storfint hagebesøk.

I går så det sånn ut på plattingen. Markene var hvite og våren synes langt unna. I dag, etter en natt med stiv kuling med storm i kasta og 14 plussgrader, har all snø forduftet og våren har kommet med storfint besøk.


Dessverre så blåser og regner det i dag så en inspeksjonsrunde i hagen med kamera får jeg utsette til en annen dag. Dette bildet av årets første sommerfugl ble knipset i går. Er den ikke vakker?


Noen som vet hva denne heter? Jeg kan ikke så mye om sommerfugler, men dette er vel ikke en admiral tror jeg selv om den har de samme fargene?

7 kommentarer:

 1. Så utrolig vakkert med sommerfugl nå i april! Det er nok en vanlig neslesommerfugl. Minner meg om dengang jeg fant en kålsommerfugl på kjøkkenet i januar mens det var sprengkulde utendørs. Greide å holde liv i Aurora (ja den fikk navn) i 2-3 dager, og det ble et minne for livet, hehe.

  SvarSlett
 2. Nydelig! Så artig hagebesøk! (Noe annet en den rotta jeg akkurat så..)

  Og enig med Bille, det er en neslesommerfugl.

  SvarSlett
 3. Vakker sommerfugl. Rotta til Anne er ikke fullt så morsom. Har matet fugler med solsikkefrø i hele vinter, men er litt skeptisk, med tanke på rotter...

  SvarSlett
 4. Så herlig når det våres! Med sol og vind forsvinner snøen raskt. Gøy med sommerfugl i hagen allerede - da er det vår!

  SvarSlett
 5. Når sommerfuglene er her er det forår. Jeg så flere i haven i dag.

  Ha en dejlig aften :-)

  SvarSlett
 6. Herlig når sommerfuglene kommer:) Ønsker deg en flott søndag:)

  SvarSlett
 7. Nydelig sommerfugl...
  Flott når du tar nærbilde og får med detaljene.
  Ha en fin uke:)

  SvarSlett