mandag 3. januar 2011

Drivhussesongen 2010

Så har vi startet på et nytt år, såsesongen er i gang og drivhussesongen er rett rundt hjørnet. Jeg fikk satt opp drivhuset mitt høsten 2009, og våren 2010 var første gang jeg tok det i bruk. Forrige vinter gikk jeg bare og trippa og gledet meg som en unge til våren skulle komme.

Første vinteren hadde jeg Engletrompeter, Fuchsia og pelliser til overvintring i drivhuset. Det var skikkelig koselig å titte ut av vinduet og se hvordan det lyste opp i vintermørket.


Det tok ikke lange stunden før drivhuset var fullt, og her er det herding av sommerblomster som står på tapeten. Dahlia og Cosmos hadde jeg sådd flere varianter av. Jeg overvintret også en del planter av Blodbeger og de fleste klarte seg heldigvis.Det var deilig å kunne høste egne tomater, agurk, paprika og chilli etterhvert som de ble modne. Rene skjære luksusen :-) Et par pasjonsblomst ble de også plass til.Nå er det bare å glede seg til våren og et nytt drivhusår.

5 kommentarer:

 1. Åhhhhh, dette er jo det rene snopet for meg =) Deilig å de hvor frodig det er i og rundt drivhuset ditt! Nå er det jeg som går her utålmodig og tripper, og venter på vår! Jeg har ikke fått meg arbeidsbord enda, så det blir det første som skal på plass til våren!

  SvarSlett
 2. Ja, er det ikke hyggelig med drivhus? Jeg bruker ikke mitt om vinteren, men i fra 1. april til frosten kommer. Det er så fint med lys i drivhuset sånn som hos deg. Drivhus er noe av det beste jeg har kjøpt noen gang.

  SvarSlett
 3. Drivhus er rett og slett bare en vidunderlig innretning! Her bemerker naboene det når jeg begynner å ha p ekstra lys i drivhuset om våren, de synes det er så hyggelig:)

  Takk for titten i ditt drivhus.

  SvarSlett
 4. Mormor på Solbakkjen synes det er hyggelig at bloggen varmer New Dawn i vinterkulden. Flittig du er med drivhuset. Morfar ønsker seg drivhus, mormor er redd tiden og kunnskapene ikke strekker til. Morfar tenker likevel at han kan ha husets skillpadde der. Slik kan det jo forsvares. Vi får se..

  SvarSlett
 5. Så fint det ser ut med drivhuset i snøen! Men, jeg må jo innrømme at jeg er sommermenneske, og gleder meg til at snøen forsvinner, og hagen titter fram igjen.

  Nydelig bilder av Frøken Sukkerfrost, under her.

  Tusen takk for din hilsen inne hos meg, før jul.

  Klem fra Bente

  SvarSlett