onsdag 8. desember 2010

Bloggkalender luke 8 - Snøhvitt -


Da er vi klar for å åpne luke nummer 8 i bloggkalenderen, og dagens tema er HVITT

En ting er sikkert, ute er det hvitt så det holder, og det ser helt klart ut som vi vil vil få en hvit jul også i år. Det er koselig å sitte inne og se på snøen som laver ned, men ikke fullt så koselig når den må spas bort. Med mangel på mannfolk i huset (heretter har jeg bestilt snø kun i helgene) må jeg ta spaden fatt selv, og det er slett ikke så hyggelig. Kjekt med stor gårdsplass, men ikke når den er full av snø.

Fullt så mye snø som på bildet her har vi riktignok ikke, men jeg redd for at det bare er et tidsspørsmål. Bildet er fra i forrige vinter, og tatt fra stuevinduet.

Det går sannelig unna med sterarinlys både inne og ute på denne årstiden. Dette bildet er også fra i fjor og nesten hele vinter lyste det lykter på verandaen. Stemningsfullt.
5 kommentarer:

 1. Heisann!
  Ingen deltakelse for meg i bloggkalenderen, så det blir med min egen variant etter hjemkomsten. Greit å bruke noen bilder jeg tok av krybbene i Arles.
  Ellers har jo vinteren kommet for fullt over hele landet,noe du viser fantastiske bilder av. Franskmennene i sør var veldig fascinert av rimet på trærne. Viste dem bilder fra sist vinter.

  Ha en lekker hvit ukeslutt ;:OD)

  SvarSlett
 2. ♥♥ Olá, amiga!
  ✿ ܓܓ Passei para conhecer o seu blog. ♥♥
  ܓܓ ✿Gostei muito do seu trabalho, seu blog é lindo.♥♥
  Beijinhos.
  Brasil ♥♥

  SvarSlett
 3. Snøfreser er tingen når man har stor gårdsplass. Har lært meg å bruke den, for det hender jo at mannen i huset ikke er til hende.

  SvarSlett
 4. Tøffe jenter måker selv.
  Her i huset nekter gubben å flytte på snø. Så det blir meg som gjør det, gitt!!

  SvarSlett
 5. Jeg betiller ferdigmåka snø, men blir like suffet over leveransen hver gang. Godt jeg har rygg til å ta litt akkurat foran døra :-)

  Nydelig med stearinglys-lykt i mørketimene.
  God torsdag videre!

  SvarSlett