søndag 9. mai 2010

Det snør - igjen....


Nå må det da for Guds skyld være nok. Det har snødd i halve dagen og lei er bare forbokstaven. Har aldri opplevd maken til vår, bjørka er ikke grønn ennå, jeg kan ikke huske sist vi hadde en så treg vår.

Ikke noe å gjøre med det, så her er et trøstebilde.  Jeg får sikker oppleve detter i sommer også – trur eg…4 kommentarer:

 1. huff.. skjønner deg så inderlig godt!! i går regnet det og så sluddet det.. fjellene som var bare her etter en snøfattig vinter er helt hvit etter de siste måneder med snø og sludd.. det er typisk !! enda en 17.mai med ull longs ;(

  håper det bedrer seg for alle nå!!

  God natt med dæ :)trøsteklem

  SvarSlett
 2. Vi gikk oss en tur på Hovdeåsen, og det var da det begynte! Oppe på toppen var det isnende kaldt...Vel nede igjen viste temperaturen bare 2.5 grader! Treg vår, ja! Men jeg husker et år vi gikk i 17.mai tog i snøkave! Det var i 2005 her i Tusvika! Men nå er det NOK! Når kan vi plante ut noe tro? Jeg tør ikke å begynne å herde frøplantene mine heller!

  SvarSlett
 3. Hadde de ute til herding på fredag, hadde fri fra jobb. Det er eneste dagen de har vært ute. Stakkars.

  Bea - den trøsteklemmen varmet :-)

  SvarSlett
 4. Nå ønsker vi oss litt varme over det ganske land tror jeg. Snø kan vi i allefall klare oss uten. Sol, men kald nordavind her i dag. Akkurat nå er det 2 grader.

  Bra med et nydelig rosebilde til trøst.

  SvarSlett