tirsdag 16. juni 2009

Årets tomatbløff

Nysnø i fjella, 4 grader i dag tidlig og regn som grenser til hagl, og likevel to modne tomater på to av plantene som står ute i kulda. Gjett om forbauselsen var stor, her går det rett fra blomst til moden tomat- ja her på Sunnmøre er alt mulig..............sånn kan det gå når en har en 77 år gammel far som fremdeles driver med guttestreker - fikk meg en god latter - noe som virkelig gjorde godt nå som vi har grønn vinter :-) Må si de pynta godt opp....

Ellers så har jeg hatt en aldri så liten økt i hagen. Delte en daglilje som ikke kom med knopper i år heller. Skulle gjøre det i høst, men det datt selvfølgelig bort.
Fikk også fyllt på mer jord i ett av beda, kom halvveis så regna jeg inn igjen. Passet i grunnen bra, så fikk jeg med meg Grønn glede og sist men ikke minst - Magnar og hans fantastiske hage.
Aldri så galt det ikke er godt for noe.

Fortsatt god kveld til dere alle :-)Posted by Picasa

9 kommentarer:

 1. Ha ha ha ha, den var god! Fantastisk fyr som fant på det der.

  SvarSlett
 2. he-he! Var ikke så verst den der tomaten :o) At din far fortsatt driver med guttestreker er et sunnhetstegn til de grader!
  Vi må håpe på litt bedre vær snart, for nå står nesten alt i stampe! Forunderlig nok vokser staudene mine! Men sommerblomstene står i stampe!

  SvarSlett
 3. Hehe, ikke verst funnet på den spøken.
  Min yngste bror lurte engang potet ned i et bed her hos meg. Jeg skjønte ikke bæra da det begynte å vokse potet i blomsterbedet.

  Ha en fortsatt fin uke selv om det dårlig med hagevær:-)

  SvarSlett
 4. Hehe, det var jo et artig påfunn :)

  Håper det blir sol og sommer nå snart!

  SvarSlett
 5. Kuuul far! Sånn vil jeg og bli! ;-)

  SvarSlett
 6. Haha, for en luring! Jeg må bare si at det bildet av terrassen din er helt herlig å se på for en hageentusiast.

  Hva gjør du om vinteren med den klatreplanten som klatrer opp fra krukka og på søylen? Jeg skulle gjerne også hatt en frodig veranda serru.

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 7. Den klatreplanta - Ipomoea - kaster jeg og sår nye neste år.
  I år ble det ikke sådd, så nå står det to klematiser i potta.

  SvarSlett
 8. Å, jeg tror jeg hadde dødd hvis jeg plutselig hadde funnet en rød tomat på uteplantene... En luring, den faren din :o)

  SvarSlett
 9. Tusen takk for titten i hagealbumet ditt. Mange flotte planter.
  Artig liten spøk fra faren din.

  SvarSlett