tirsdag 24. mars 2009

Pallekarmer og sol

Endelig har jeg fått malt de siste pallekarmene - kjedelig arbeid, og veldig godt når det er gjort. Malte de ute, så jeg slipper malingslukta i huset. Får hodepine av den.

Tok også en rusletur i hagen og titta på de små spirene som våger seg opp i lyset. En liten søt blå primula som jeg bytta til meg på hagelagstreff blomstra i bedet bak huset. Jeg aner ikke hvilken type det er, men det kan jeg sikkert få hjelp til på hageGal bare jeg får lagt inn bilde.

Kjekt sånn - masse hjelp å få blant alle de dyktige hagegale som svirrer rundt der inne. Hage hadde ikke vært det samme uten dere som gir meg masse inspirasjon. Kunne sikkert skrevet side opp og side ned med lovprisning, men tror jeg gir meg med dette.

Skikkelig sukkersøt denne her hva?

Ellers så har jeg prikla rødbladet basilikum i kveld. Det hadde sneket seg med noen vanlige grønne så det ble en potte av de også.

Nå er det innkjøpsstopp på frøshopping. Basta!!!!!!!!!!!!!!! Har jeg skrevet det før tro? Da måtte det ha vært en skrivefeil.

Fortsatt god kveld til dere alle.

2 kommentarer:

  1. He-he! Innkjøpsstopp, sa du? ja, det trodde jeg også, men så hadde jeg glemt å kjøpe månedsjordbær, som du så riktig antydet på bloggen min :o) Og noen til! Pallekarmer vil jeg også ha, spørst om jeg skal tigge meg noen på jobb! Eller så må gubben fikse til meg! Er et oljebeis du bruker? Kler du den innvendig med plast, eller? Hva bruker du pallekarmene til? Jeg tenkte å ha "barnehage" for staudene jeg sådde i januar!

    SvarSlett
  2. Innkjøpsstopp ja..Den har hvertfall jeg hørt før. Synes stadig jeg pålegger meg slike pålegg..men overholder jeg de...neida ;)

    SvarSlett