søndag 22. mars 2009

Pallekarmer og regn

I dag hadde jeg store planer om å male de siste tre pallekarmene. Hadde en lur ide om å gjøre det ute på verandaen for å slippe malingslukta i huset.
Tok de ut av kjelleren og bar de rundt huset, henta kost og maling og gjorde meg klar til den store innsatsen - så starta det å regne....... skal ikke skrive hva jeg sa - her hadde jeg endelig psyka meg opp, og så ville værgudene det annerledes. Sånn er det å bo på feil plass på kloden.

Heldigvis blir det radikal forflytning i påska. Vi drar på 14-dagers tur til Thailand. Når jeg kommer hjem har sikkert våren virkelig tatt fart - deilig.
Eneste bekymringen er om småspirene vil klare seg. Har min far som reservegartner i sånne tilfelle - problemet er at han er livredd for at de skal få for lite vann - med det resultat at de er søkk våte på bena........de tåler vel det i et par uker - håper jeg..........

Ellers så har tollen gitt slipp på frøa mine. Det gikk mye fortere enn forventa, men det kostet vel 250 kr ekstra - og det kan jeg jo leve med.

3 kommentarer:

 1. Ja, Norge er et land for spesielt intereserte. Hørtes deilig ut med Thailand i påska. Kjempe fint bilde du har på bloggen din. Kjempe koselig uteplass.

  SvarSlett
 2. Tusen takk Vivi - en uteplassen er gull verd. Koser oss ofte der, både med og uten ullpledd :-)
  Har lagt inn flere bilde av uteplassen i albumet: hus og hage (les skrytealbumet)

  SvarSlett
 3. Jeg har lurt på hvem du har til å vanne blomstene dine når du er borte, og det er du jo ganske ofte, har jeg inntrykk av! ;o) Det er godt å slippe å bekymre seg for hvordan det går hjemme! God tur til Thailand! Kanskje det ER vår når du kommer tilbake!

  SvarSlett