tirsdag 24. februar 2009

Nyinnkjøpte engelske pelliser
Kjøpte disse to engelske pellisene på Star i dag av den nette sum av 79 kr pr stk - søte, ikke sant? Noen som kan fortelle meg om de har noe navn? Det finnes jo så mange pellisgale der ute har jeg forstått.

Ellers så har jeg priklet bittesmå spirer i dag. Nicotiana 'Lime Green' og Nicotiana sylvestris. Særlig de siste var knøttsmå...... fatter ikke at det kan bli noe så digert av så små frø og spirer. Det er første gangen jeg sår N. sylvestris så det skal bli spennende å den som "voksen".

Prikla også Cerinthe major - heldigvis var de av en helt annen størrelse. Eragrostis spectabilis - Kjærlighetsgress - tynne små spirer. På bildet var det ganske rødt, er spent på om det stemmer. Noen som vet? Pennisetum Glaucum 'Purple Majesty F1, også et gress. Svart sådan. Dette gleder jeg meg spesielt til, bare så synd at det er ettårig, men en kan jo ikke få både i pose og sekk.

3 kommentarer:

 1. flotte pelliser!
  De engelske er så andeledes enn de andre, skikkelig kraftige i utrykket. Nydelig farge da :)

  SvarSlett
 2. Nydelige pelliser du har skaffet deg! Ser du prikler for fullt du også! Jeg må vel ta en runde jeg også kommende uke! Takk for koselig kommentar forresten! Hvis jeg får til spiring på Ildblomkarsen, kan du jo få en stikling!

  SvarSlett
 3. ha, I will experiment my thought, your post give me some good ideas, it's truly amazing, thanks.

  - Norman

  SvarSlett