lørdag 19. april 2014

Bildedryss fra drivhuset

Nå er det vår både ute og inne i drivhuset. Det er en herlig tid vi går i møte og plutselig må nesten alt gjøres på en gang.
Klippe, gjødsle, potte om, så de siste frøene, sette kvitløk (jeg har best erfaring med å sette den på våren og ikke høsten), rake plenen, luke i beda og sikker mye mer som jeg ikke kommer på i farten.

Sånn ser det ut i drivhuset i dag.Chilli, paprika og agurkOliventreet har klar seg bra i drivhuset i vinter. Forrige vintre vannet jeg for lite, og det mistet absolutt alle bladene. Heldigvis kom de igjen.Den ene chilliplanten har fått knopper.Og det samme har flere av tomatplantene.Det er snart på tide å potte om tomatene i større potter, men jeg har ikke plass ennå, så jeg må vente til jeg har fått ut en del av det andre plantene.Cosmos som jeg akkurat har toppet. Toppen som jeg klipte av satte jeg ned i samme potte. De så litt slappe ut, men det kan jo være at de slår rot :-)Dahliane som jeg sådde vokser i rekordfart.Auberginer er det første gang jeg prøver meg på. Skal bli spennende å se om det frukt senere i år.
Blomstrer gjør det også. Pelargonia som jeg ikke husker navnet på i farta.


Flere bilder fra hage og drivhus finner du på facebooksiden min Kristins Hage&Drivhus.
Hyggelig om du vil følge siden min, og liker du den så del den gjerne på facebooksiden din.

Fortsatt god påske :-)5 kommentarer:

 1. Så det veks i drivhuset ditt, æ har ennu ikke fått blomster på mine tomat planter eller chillien. Fine bilder fra dæ. Ha fortsatt ei fin påske. Lisbeth. :D

  SvarSlett
 2. Så fint og frodig det er hos deg������

  SvarSlett
 3. Du verden, her var det frodig og fint. Skjønner at jeg må få igang drivhuset snart.

  Ønsker deg en fortsatt fin påske. Klem Vivi

  SvarSlett
 4. Her var det god driv, frodig og fint! Det er bare å nyte hyggelige drivhussyssler :)

  SvarSlett
 5. SEr du har samme utfordringa som meg... hvorfor blir det alltid så fullt :-)
  I dag ha rjeg faktisk begynt å plante ut... starter med noen av de tøffeste som har fårr herda seg i påska. Og finværet skal fortsette på våre kanter, så i år blir vi nok ferdig md våronna til 1.mai. Herlig!

  SvarSlett