fredag 28. februar 2014

Vår i lufta - vår i hagen

For en vinter, eller hva en nå enn skal kalle det. Med temperaturer rundt 10 + grader og nesten ikke nedbør er det nesten for godt til å være sant.

Ute spirer det som bare det, og hekken har stått med grønne blader i flere uker. Når en står ute i drivhuset med åpen dør og pirkler Dahlia i slutten av februar kan en vel trygt si at det blir en tidlig vår.

Nå er det bare å håpe på at snøen ikke kommer. Ikke minusgradene heller...

Her er noen bilder fra hagen i februar, det minner mer om april.Crocus 'Vanguard'Crocus 'Advance'PrimulaAkeleiene spirer.Denne mener jeg heter Hacquetia. Noen som vet om den har et norsk navn?Kaprifolen har virkelig tatt av, det er bare å håpe på at det ikke blir vinter. Måtte det bare vare!

Følg meg gjerne på Kristins Hage&Drivhus9 kommentarer:

 1. Wow! Så langt det er kommet hos deg! Koselig at du er på blogg igjen. Følger med :-)

  SvarSlett
 2. Herlig at det er tidlig vår, men litt skummelt også.Vakre bilder fra hagen din. Gleder meg til at blomstene kommer i min hage også. Ha en fin helg!

  SvarSlett
 3. Dette så unektelig aprilsk ut!
  Ganske mye snø igjen her, men mildvær og regn tærer på.

  SvarSlett
 4. Nyder også det tidlige forår hos mig, og håber at sne og frost holder sig væk.

  SvarSlett
 5. Herlig tidlig april hos deg! :) Det ser jo berre lekkert ut, og nå kjenner jeg at jeg lengter masse til feriehagen, hvor det jo også har vært en relativt frostfri vinter. Likte godt Crocus 'Advance'! Jeg skal også prikle Dahlia her i byen, men i feriehagen har jeg ikke sådd årets frø ennå - med tidlig vår og sen påskeferie ligger det an til å bli en litt rar såsesong i år. God helg!

  SvarSlett
 6. i allverden så langt blomstrene spirer hos dæ!!
  Her er det ennu tele i bakken, men bjørka står med museører og syrnbuska med grønne knopper, men i bakken skjer det ikke så mye enda for det er kjørlig om natta.
  Håper ikke frosten kommer til dæ.

  Ha ei fin helg.

  Lisbeth :O)

  SvarSlett
 7. Så herlig med vår allerede. Her er mengder med snø, så noen tidlig vår blir det nok ikke, men jeg leker vår innendørs :) Frølista blir lenger og lenger, plassen mindre og mindre.
  Slik går dagan....

  SvarSlett
 8. Har våren virkelig kommet så langt hos deg. Her er det snø enda, og lenge til jeg kan legge med ned på kne for å se etter krokus.

  Nyter din så lenge!

  Klem vivi

  SvarSlett
 9. Ja, alt er utrolig tidlig. Det spirer alle veier, så jeg har begynt å rydde i bedene. Det er rekordtidlig. Vi får bare håpe at vinteren ikke kommer på visitt.
  Ha en fin uke!

  SvarSlett