søndag 26. mai 2013

Nytt pilgjerde i hagen

I helga har vi virkelig stått på. Fredag hadde vi pilkurs i hagen min, og jeg har fått meg pilgjerne, portal og piletrær. Under kyndig veiledning av Silja fra Skovstuen Pil gikk det raskt å få satt opp gjerdet.

Kurset skulle gå over to kvelder, men fordi Silja ble stående fast i storflommen sørpå hadde vi bare fredagskvelden å gjøre det på.


Jeg er så fornøyd med det nye gjerdet. Nå er det bare å vanne godt, og vente på at det spirer.
Portalen ble anlagt over stien :-)Min kjære har også stått på i helga. Her er armeringsmatten kommet på plass. Når alpeklematisene vokser til vil de hindre innsyn på plattingen.

Pynten til armeringsmatten har jeg kjøpt I Gros Hage. Nå er jeg sliten og kjempefornøyd :-)
Om du vil blir jeg glad om du vil følge meg på facebooksiden min Kristins Hage&Drivhus6 kommentarer:

 1. Oi oi, for noen flotte gjerder! Begge var så flotte, både pilegjerdet og det stilige og superpraktiske armeringsjernet. Ønsker meg det samme selv :)

  SvarSlett
 2. Härligt gärde, ett sånt skulle jag också gärna haft men platsen... Och bågen, så fin den blir i grönt också. Armeringsjärn och dom rutorna, ja tack, vilken tur du har med händig man :)

  SvarSlett
 3. Så flott pilgjerde og bue du har laget!
  Og armeringsmattene er supre..har flere selv og mer skal det bli:)
  God ny uke til deg:))

  SvarSlett
 4. Så flinke dere har vært! Det blir spennende å se plantene innta veggen, og pilgjerdet bli grønt. Nyt mandagskvelden mens du venter :)

  SvarSlett
 5. Det er så mye fint som kan lages av pil. Gjerdet ditt var kjempe fint. Gleder meg til å se når det har kommet blader på det.

  Ønsker deg en fin uke! Klem

  SvarSlett
 6. Utrolig fint det du har laget av pil!!
  Masse flott inspirasjon her hos deg:)

  mvh Hildegunn

  SvarSlett