lørdag 3. november 2012

Tulipanløk på salg.

Da har endelig høstens tulipanløk kommet i hus. Jeg hadde mer eller mindre konkludert med at i år ville det ikke bli plantet tulipaner da jeg ikke har somlet meg til å bestille, og i de lokal butikkene var det bare de vanlige røde og gule igjen.

Men.... i går var jeg en tur innom Raumasenteret på Åndalsnes og til min store glede var der flere poser med tulipanløk på salg. I begeistringens rus så kjøpte jeg 5 poser til den nette sum av 100 kr. Og lykke, i hver pose var der 25 løker, det er jo rett og slett et kupp!

Jeg er nå den lykkelige eier av 125 tulipanløker som etter planen skal i jorda i morgen, men først må jeg ut med snøskuffen..... i  begeistringens rus hadde jeg glemt at hagen er dekket av snø. Det kom jeg ikke på før jeg svingte inn på gårdsplassen i ettermiddag.
Da er det bare å håpe på at naboene er bortreist i morgen når jeg må å spa snøen ut av bedene. De synes nok jeg rar nok fra før :-))))))

Men...... til våren blir det flott :-)15 kommentarer:

 1. Sånn er det med rus! He-he-he.

  Men fint til våren blir det ;-)

  SvarSlett
 2. Har spadd bort snø og satt løk i dag, så du er ikke alene om å være rar. Ved løklegging må jeg se for meg inni hodet hvordan det skal bli til våren for det er en av de værste jobben jeg gjør i hagen. Allikevel blir det som regel flere 100 og opp til 1000 løk å sette hver høst. Noen av de jeg har satt har ganske god gjenblomstring, så etterhvert blir det kanskej mindre, men det må fylles på litt og så finner man noe nytt man liker.

  Brita

  SvarSlett
 3. Åsså all gleden du får til våren da.

  Klem Tove kristin

  SvarSlett
 4. Klarer du og få ned løkene i jorda er den ikke hard av tele ?

  Lykke til med jobben, da blir det en fin vår hos dæ .

  Ha ei fin helg, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 5. Oj her blir det mykje fin blomstring.
  Naboen får berre tru det dei vil....du vil ha fin blomstring til våren, det er det viktigaste :D
  Ha ein god Søndag.

  SvarSlett
 6. Å. Jeg kjenner meg så inderlig godt igjen! Lykke til med spaingen. Og velkommen i rare-klubben! Har vært medlem en stund:-)

  SvarSlett
 7. Å. Jeg kjenner meg så inderlig godt igjen! Lykke til med spaingen. Og velkommen i rare-klubben! Har vært medlem en stund:-)

  SvarSlett
 8. Å. Jeg kjenner meg så inderlig godt igjen! Lykke til med spaingen. Og velkommen i rare-klubben! Har vært medlem en stund:-)

  SvarSlett
 9. Å. Jeg kjenner meg så inderlig godt igjen! Lykke til med spaingen. Og velkommen i rare-klubben! Har vært medlem en stund:-)

  SvarSlett
 10. Å. Jeg kjenner meg så inderlig godt igjen! Lykke til med spaingen. Og velkommen i rare-klubben! Har vært medlem en stund:-)

  SvarSlett
 11. Det er ikke lett å holde fingrene av fatet når det er tilbud på løk. Bare tanken på hvor fint det blir til våren, er jo nok til å gå litt amokk!

  Det høstbilden i headeren din er så fint!

  Ønsker deg en fin søndag! Klem

  SvarSlett
 12. Hihi - jeg sier bare at det godt at det finnes fler av oss....

  Ha en super dag!

  SvarSlett
 13. Kjøpte løk på salg igår jeg også, men slipper inntil videre å skuffe bort noe hvitt. Trodde det bare var herover noen kunne finne på å kjøpe først - og tenke/oppdage etterpå ; )

  SvarSlett
 14. Et par poser med løk ble med hjem på lørdag, og der lå jammen posen jeg hadde kjøpt tidligere i år- men ikke satt i jorda- til 120 kr, nå 36 kr.... Men nå kom alt i jorda i en fart, endelig litt mildvær og bløt jord igjen.
  Ennå er det mildvær, så hvem vet om det blir flere løk....

  SvarSlett
 15. ӏ am really impressed ωith уour ωritіng sκills аs well as with the lаyout on your ωеblоg.
  Is thіѕ a paid theme or did уοu modify
  it yοurself? Eithеr way κeep up the nice qualіty ωriting,
  it's rare to see a nice blog like this one nowadays.
  Feel free to surf my blog post Prosper.com texas lender

  SvarSlett