lørdag 23. juni 2012

Akeleier - igjen.

Det dukker stadig opp nye krysninger av akeleier i hagen, og noen noen finner også på å forandre farge etter noen dager. Bare se på denne som var limegrønn og nå har blitt rosa.

Siden denne står ved siden av Aquilegia hybris 'Spring Magic' Og det er den eneste akeleien i det bedet tipper jeg at det er mammaen, far ukjent :-)

Aquilegia 'Ruby Port'Aquilegia skinnerii 'Tequila Sunrise'Nydelig mørk lilla farge.


Det har vært en nydelig dag i dag, og det er ekstra deilig når det faller på en fridag. Jeg holder nå på med å lage meg en sti i hagen, og spar torv for harde livet. Om ikke så lenge legger jeg ut skrytebildet av stien.

Du finn meg også på Kristins Hage&Drivhus og på Instagram


8 kommentarer:

 1. Akeleier kommer virkelig i mange fi-ine versjoner. God Jonsokfeiring :-)

  SvarSlett
 2. Du har virkelig vært heldig med lykkeblandingen ser jeg :) Mange flotte navnesorter også. Jeg skjønner jeg må begynne å så akeleier igjen, for her har en del gått ut. God helg!

  SvarSlett
 3. Nydelig den limefargede som går over i rosa! Det er alltid spennende med akeleier, som krysser seg etter forgodtbefinnende.
  Ha en fin sankthans!

  SvarSlett
 4. Vakkert, vakkert!

  Kos deg og nyt dem, og ha en super St.Hans aften!

  Klem

  SvarSlett
 5. Fantastisk fine akeleier! Hos meg har samiligen akkurat startet og gleder meg til å finne nye sorter, gøy at de lager kryssninger selv også. Ønsker deg en fortsatt fin helg god god St.Hans-feiring!

  SvarSlett
 6. Nydelige bilder av vakre akeleier. God midtsommer! Anne

  SvarSlett
 7. Akeleiedilla? Ja det har jeg også :)) De er fantastiske.

  SvarSlett