mandag 11. juni 2012

Akeleiene blomstrer

Nå har akeleiene startet blomstringen, og her kan dere bli med på en liten hagerunde.

Denne akeleien er trolig en miks av de to under. Litt morsomt at den ble rød.Aquilegia vulgaris 'Nora Barlow' som jeg kjøpte for flere år siden.Aquilegia x hybrida 'Blue Bonnets'Aquilegia 'Heidi' har veldig store blomster, og danner etterhvert en stor tue.Aquilegia hybrid 'Spring Magic'Aquilegia vulgaris 'Munstead White'. Denne sådde jeg selv i fjor, og den blomstrer for første gang.Aquilegia grataAquilegia alpinaNy morsom blanding av året.Du finn meg også på Kristins Hage&Drivhus og Instagram7 kommentarer:

 1. Akeleier er som et fyrverkeri i hagen :) Jeg går også rundt og nyter disse nå :) Fryd o`gammen :)

  SvarSlett
 2. Så mange vakre blomster du har i hagen. Ekstra spennende å kunne følge dem fra små frø til frodige planter. :0)

  SvarSlett
 3. Her var det mange nydelige akeleier! Jeg er også blitt så glad i disse og jeg har "knabbet" noen som har vokst litt villt langs allfarveien...

  SvarSlett
 4. Akeleier er så vakre, særlig likte jeg 'Munstead White'. En liten innvending mot akeleier, er at de har en tendens til å plassere frøene midt inni andre planter.Og jeg oppdager det for seint!

  SvarSlett
 5. Her var det virkelig mange flotte Akeleier! Den mørk lilla Akeleien, som alle har, var en av mine første planter i hagen. Siden da har Akeleien vært en av mine favoritter.

  Kjempe flotte bilder! Klem

  SvarSlett
 6. Så heldig du har vært med krysningene! Nå er jeg spent på egensådde, men får neppe se noen blomstring i år. Får nyte bildene av dine imens. Akeleier er flotte planter!

  SvarSlett
 7. Så nydelige akeleier!..nå har jeg notert ned alle navnene på ønskelisten min:))

  SvarSlett