torsdag 5. april 2012

Foredrag av Peter Korn

For noen uker siden dro noen hageglade damer til Ålesund for å høre på Peter Korn som holdt foredrag om hvordan han dyrker forskjellige planter i sand.

Peter Korn


Vi var ikke de eneste som ble imponert over det utrolige arbeidet han har lagt ned i hagen, og hvordan han får plantene til å trives og vokse i sanden. Jeg skal ikke gi meg i kast med å prøve på å skrive et referat fra foredraget, så her kan du gå inn på hans flotte hjemmeside.
En av de største fordelene med å dyrke i sand må vel være at en sparer seg mye lukearbeid - det fikk jeg så absolutt med meg :-)
Fremmøte var det ingenting å si på da det var imponerende mange som hadde funnet veien til Hageselskapet Ålesund sitt møte.

I løpet av april kommer Peter Korn også ut med ny bok som du kan lese mer om her, så løp og kjøp :-)

3 kommentarer:

 1. Ja det er utrolig hva han har fått til :) Blir vel mange steinhager rundt omkring :)Averøy og Kristiansund hagelag slo seg sammen med fellesmøte med han.
  Ha ei fortsatt fin påske.

  SvarSlett
 2. Jeg har også vært på foredrag med han. Det var virkelig inspirerende. Så han kommer med bok, interessant.
  God påske!

  SvarSlett
 3. Peter hadde en foredragsturne her på vestlandet og vi var og hørte på. Veldig inspirerende så vi dro på besøk i hagen hans da sommeren kom. Hagen har jeg hatt gleden av å besøke flere ganger siden og det kan virkelig anbefales! Gøteborg har jo ellers en fantastisk vakker botanisk hage :) Hørte jeg langhelg?

  SvarSlett