torsdag 26. mai 2011

Klematisvarp!

I går trosset jeg regnværet og ble kliss våt mens jeg røsket med meg de klematissortene jeg kunne finne på Maxbo til den nette sum av kr 59 pr stk. Tror jeg fikk med meg alle sortene de hadde, men er ikke helt sikker så jeg må vel tilbake en snartur for å sjekke.
Jeg var den eneste kunden blandt klematiser, bambus og diverse annet som var gal nok til å være ute i det regnet og blåsten som var. Den stakkars unggutten som kom for å hjelpe den gale damen prøvde så godt han kunne å krype inn i sydvesten for ikke å bli våt. Han var ikke sen om å springe inn da jeg sa at jeg klarte meg selv og at det holdt at en av oss ble våt :-))

Her er det jeg kom hjem med, og jeg er veldig fornøyd med varpet.

Hagley Hybrid
Ernest Markham
Etoile Violette
Multi Blue
Miss Bateman

Her er bilde av 'Romantica' som jeg håper på er i live da jeg har mistet flere klematiser i vinter. Denne er fra en klematisimport fra Estland som jeg var med på i regi av en av medlemmene på Hagegal
Da fikk jeg tilsendt 11 klematisrøtter i en melkekartong.

Sommerfuglbusker og peppermyntebusken min har også frosset bort, og rosene har fått seg en skikkelig knekk. Tror ikke jeg noengang har mistet så mange planter i løpet av en vinter. Da er det ekstra hyggelig å få tak i billige klematiser. Til opplysning koster klematisene på BoGrønt Rom kr 249, men så har de da også et utrolig stort utvalg.
9 kommentarer:

 1. Oi, så utrolig billige klematiser! Godt jeg ikke var der, skal bare ha en ny klematis i år, og hade jeg endt opp med 5-6 så hadde jeg hatt et problem. Lykke til med dine!

  SvarSlett
 2. Det var virkelig et røverkjøp. Flotte sorter du fikk fatt i.
  Jeg har også mistet fler planter i år, enn jeg har gjort noengang. Vi får håpe på bedre vintre fremover.

  SvarSlett
 3. Der var du skikkelig heldig:-) Spennende å kunne prøve ut flere sorter. Håper disse overlever neste strenge vinter!

  SvarSlett
 4. Tillykke med de fine clematis. Jeg har haft dem alle, Ja et par stykke gik til i vinter.

  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlett
 5. Så flotte og billige Clematiser du har fått tak i! Kanskje jeg må ha meg en tur før de blir utsolgt. Jeg har ikke fått helt til Clematisene mine, og lurer litt på hva jeg gjør feil =(
  Men den ene er det i alle fall liv i!
  Synd med sommerfuglbuskene og peppermyntetreet ditt!

  SvarSlett
 6. Høres ut som et klematiskupp! Da er prikledottene forsiktig pakket ut og plantet forsiktig i potter. Står også noen linjer på bloggen. Tusen takk!

  SvarSlett
 7. Nydelige Romantika min er heldigvis i form (fra samme importen!). Mikelite derfra er også en favoritt.

  Sommerfuglbuskene viser ingen skudd her heller...

  SvarSlett
 8. Säljer maxbo clematis? Det har jag inte sett, kanskje jag borde ta ett besök.. Det är bara hagegale som trotsar vädret, vad gör det, plantera i regn ska ju vara det bästa. Många fina och billiga!! inköp :)

  SvarSlett
 9. Jeg skal jammen sjekke Maxbo her i Tromsø om de også selger klematis og bambus

  SvarSlett