onsdag 3. november 2010

Kimen til vår.

November har kommet og dagene blir kortere og kortere. Snart vil hagen få dyne og det er tiden for innesysler. Strikketøyet har kommet frem, planleggingen på neste strikkeprosjekt er i gang og jeg fyrer i peisen, tenner stearinlys og koser meg inne.

Godt er det da å vite at under snødekket ute i hagen ligger kimen til en ny vår. Tulipanløkene har kommet i jorda, staudene sover, og denne rhododrendonknoppen står klar til brette seg ut i all sin prakt så snart våren melder sin ankomst.
Ønsker dere alle en fin dag.

6 kommentarer:

 1. Tiden den flyr avsted. Om noen uker er det tid å tenke på såing igjen:)
  Her er det en grå og guffen novemberdag, så grå og guffen som bare en novemberdag kan være. Og om to uker går sola bak fjellene og kommer ikke fram igjen før i slutten av januar.
  Fin tid for innesysler og gode bøker:)

  Ha en fin onsdag:)

  SvarSlett
 2. Så nydelig om kimen til en ny vår, du! Flott bilde, også det i header'n din. Ønsker deg en koselig kveld!

  SvarSlett
 3. Ja nå er det bare å glede seg. For hver dag, så er vi nærmere våren. Men tiden frem mot våren skal heller ikke kastes bort. Jeg har jammen også begynt å strikke... og så pusser vi opp for harde livet:) Og den porten din høres jo super fin ut. Sikkert supert klatrestativ:) Klem

  SvarSlett
 4. Poetisk hyllest til naturen & skapergleden :-) Vakkert!

  SvarSlett
 5. Så koselig å se!
  Den bringer håp om at det kommer en ny vår. He he. Jeg må innrømme at jeg er MYE mer glad i vår og sommer enn høst og vinter.

  Klem fra Bente

  SvarSlett
 6. Slike bilder er veldig alright å se ja=)))

  SvarSlett