torsdag 16. oktober 2008

Pinnsvinredning og løkplantingStakkars lille Pinne Pinnsvin som gikk seg fast i nettingen i barnas fotballmål i sommer. Her blir han, etter alle kunstens regler, redda uskadd ut.
Nettingen kom ikke like uskadd fra møtet......søt ikke sant? Ikke like søt å holde i, spesielt ikke når vi måtte snu han rundt og alle piggene stakk i håndflaten..

Ellers så kom de siste løkene i jorda i dag. Planta krokuser i plenen, så nå er det bare å vente på våren. Frø er høsta inn, og ligger rundt omkring i huset i kaffefilter. Får ta en kosestund om ikke så lenge med rensking, sortering og merking av poser.
Apropos frø - noen som kan svare på om Hosta er frøekte? Mener å ha hørt at de er like "trofaste" som akeleier - håper jeg tar feil. Gleder meg forøvrig til frøboksen kommer.

Jeg så smått begynt å tømme pottene ute. Snart på tide å ta inn engletrompeter, pelliser og Fuchsia. De to oppstamma Fuchsiaene jeg har er fulle med blomster og knopper. Den gule engletrompeten står med to store blomster og flere knopper - som nok ikke kommer til å springe ut. Sommeren er bare så altfor kort.......

Ellers så styrer jeg masse med utforming av bloggen - selv om det resultatmessig nok ikke ser sånn ut......

Nåja nytt bilde og litt farge har da kommet på plass om ikke annet. Rom ble ikke bygget på en dag - har jeg hørt rykter om.

1 kommentar:

  1. Daakar liten. Jeg vil også ha pinnsvin i hagen..

    Hosta er ikke av de mest trofaste, men det finnes visst noen som er det. Satt en gang og leste på ei amerikansk side med info om kryssing av hosta og sannsynlighetsberegninger av utseende på avkom. Det var vitenskapen sin det!

    SvarSlett