fredag 9. mai 2014

Matnyttig

Det vokser og gror i kjøkkenhagen. Salaten spirer, kvitløken vokser og aspargesen har allerede vært på grillen. Nå er det bare å glede seg til å spise sprø hjemmedyrket salat.




Hvitløken har kommet godt i gang. 



Vårløken er flerårig og dette er planter som har overvintret i pallekarmen.



Salat Pak Choy ble ikke videre vellykket i fjor, så jeg håper på bedre lykke denne gangen.



På tide å tynne litt ut i rekkene.



Ruccolasalat



På tide å høste inn mer asparges.

På Kristins Hage&Drivhus finner du flere bilder fra hagen min. Om du vil så følg meg gjerne der :-)



8 kommentarer:

  1. Mmm så mye godt, det gir en deilig følelse med egne grønnsaker.

    God helg fra Marit.

    SvarSlett
  2. Så mye godt som vokser hos deg! Ekstra deilig med asparges fra egen avling. Hvitløken står fint hos meg også.
    Ha en fin helg!

    SvarSlett
  3. Her blir det mye godt etter hvert. Ingen ting er som egen produsert mat.
    Kos deg og nyt det. Klem Vivi

    SvarSlett
  4. Ja her var det godt i gang! Pak choy har ikke jeg fått til før, men kanskje jeg skulle prøve igjen.

    SvarSlett
  5. Oi, nå lærte jeg noe nytt - at vårløken er flerårig gir meg lyst til å plante noen i feriehagen. Har pipeløk der fra før, og vårløk er jo så godt. Ja til flerårige grønnsaker!
    Ha fin maihelg!

    SvarSlett
  6. Mmmm, mye godt. Hvitløk må prøves her også, selv om vinteren er streng og kald. Salat og reddik er foreløpig inne i drivhuset.
    Nyt herlige hagedager :)

    SvarSlett
  7. Det er en så deilig følelse når grønnsakshagen begynner å vise frem grønt "hår", da er det snart sommer =D

    SvarSlett
  8. Jeg søker noe sånt for en lang tid nå. Jeg er veldig glad for å lese dette blogginnlegget. Thanks

    SvarSlett