mandag 5. august 2013

Dahliene holder show

Dahliablomstringen er i full gang. I år er jeg spesielt fornøyd med de som jeg har sådd, og satser på å prøve å overvintre knollene. Håper bare jeg lykkes bedre enn i fjor.Følg meg gjerne på facebook Kristing Hage&Drivhus og på Instagram


10 kommentarer:

 1. Oi, har du virkelig sådd alle disse fra frø? Det er jo helt utrolig. De var virkelig smellvakre, nydelige candy-farger, tutti-frutti! Skulle gjerne hatt noen av disse i min hage. Håper du lykkes supergodt med overvintringen.

  SvarSlett
 2. Wow så flotte, det er jo så spennende og se blomstene når en har sådd selv.
  Den orange med lange blomsterblader er lekker.
  Lykke til med overvintringen.
  Marit.

  SvarSlett
 3. Så flott fargepalett! Jeg er veldig glad i Dahlia, og ville storkost meg i en hage som din :) Alle fra frø? Jeg har både knoller og fra frø, og ser at de som har ett år på baken blomstrer mye rikere. Men så er det jo kjekt med overraskelser og nye blomsterfarger, og overvintring er jo litt styr selv om det ikke er sååå krevende heller. Du tar kanskje vare på et par favoritter? Kos deg i hagen, august er flott!

  SvarSlett
 4. Så mange flotte georginer du har sådd! Jeg lykkes best med å overvintre georginene i pottene. Passer på at de ikke er altfor våte når jeg tar de inn. Så står de i frostfritt drivhus over vinteren.

  SvarSlett
 5. Lekkert! Blir mer og mer glad i dahlia. 2014 skal jeg så en masse! Har hatt vellykket overvintring av frøsådde. Potte funker bra.

  SvarSlett
 6. Fantastisk flotte! Her var det virkelig mange godbiter!

  Klem

  SvarSlett
 7. Flotte!
  Mange ganger går overvintringen bra. Andre ganger ender det med katastrofe :-(
  Sår i grunnen en del etter hvert, og da er det ikke så mye å tape! Finnes mange spennende sorter Dahliafrø i handelen.

  SvarSlett
 8. Hei! Så langt dine sådde dahliar har kommet. Kjempefine! Hos meg har 5 stk vist farge og form. Det er så spennende å følge med. Å så dahliaer skal jeg gjøre neste år også. Ha det godt! Anne

  SvarSlett
 9. Så flotte Georginer. Elsker Georginer. Likte spesielt godt den på headeren din. Vet du hva den heter?

  SvarSlett
 10. Aner dessverre ikke hva den heter Ingvild. Kjøpte den på Coop.

  SvarSlett