mandag 21. september 2009

Drivhus med kulehull.....


Endelig er drivhuset kommet på plass, og det har allerede overlevd sin første høststorm - og sist men ikke minst - væpna angrep :-)

To av naboguttene, den ene forøvrig tantebarn som jeg er fadder på - hmmm dårlig innflytelse kanskje - hadde tyvlånt et luftgevær for å skyte blink på postkassene.
Det måtte nesten gå som det gikk, et sleivskudd og de traff drivhuset. Heldigvis gikk det bra, jeg ser tydelig en bulk i plata, men den er ikke punktert. Det viktigste er at de ikke traff mennesker eller dyr, og guttene var temmelig spake når de ba om unnskyldning. Nå er kulene godt gjemt så forhåpentligvis har de fått seg en lærepenge.
Sånn ser det ut innvendig med hyller på plass og belegningsstein på gulvet. Gleder meg veldig til å ta det i bruk til våren.

Ellers så har det regnet i ett strekk siden fellesferien - har aldri sett maken det er bare helt forferdelig. På lørdag var det strålende sol hele dagen - ikke til å tro, og vi benyttet anledningen til å grille på verandaen. Sikkert årets siste.

Er ganske lei av hagen for tiden. Utrolig nok så er det mye som blomstrer ennå, til tross for alt regnet.
Dahlia, blodbeger og roser blomstrer om kapp på verandaen. Sommerfuglbusker, floks og liljer står i fullt flor i hagen, og store svermer med sommerfugler flagrer rundt ørene på meg når vi våger oss ut mellom regnbygene.


3 kommentarer:

 1. Så flott drivhuset ditt ble med belegningsstein på gulvet! Dere har vært kjempeflinke! Og supre praktiske hyller har du fått også! Og jeg er langtifra misunnelig (Jugekors) ;o)

  Tenker de naboguttene fikk seg en støkk, ja! Godt at det ikke ble noen skade hverken på folk, dyr eller drivhus! Jeg er livredd våpen faktisk, og syns det holder lenge med en sprettert, jeg!

  At det blomstrer hos deg, fikk jeg se da jeg var bortom deg! Du har en frodig hage, og mer blir det val med veksthus på plass! Lykke til i alle fall!

  SvarSlett
 2. Gratulerer med drivhus. Det ble kjempeflott og du har virkelig grunn til å glede deg til å ta det i bruk.
  Jeg er lei av drittveret her også. Kunne vi ikke snart fått litt sol og opplett, mer enn en halv time i slengen?

  SvarSlett
 3. Så fint det ble! Håper virkelig de guttene har lært. :)

  SvarSlett