mandag 30. september 2013

Høstblomstring i hagen.

Det har ikke vært mye aktivitet på bloggen i det siste, og ikke har jeg vært så flink til å kommentere på andres blogger heller, så her er det et stort utviklingspotensiale :-) Det er bare å skjerpe seg.

Jeg har desto mer vært opptatt i hagen, og har stått med rumpa i været så snart været har tillatt det. Ny sti til drivhuset har kommet på plass, og planter har blitt flyttet rundt i beda. Jeg hadde ambisjoner om å rydde opp i bedene denne sesongen, men jeg må nok innrømme at jeg ikke har kommet så langt som jeg hadde tenkt.

Men her kommer en liten oppdatering fra hagen min, har du lyst til å se mer så kan du gå inn på facebooksiden min Kristins Hage&Drivhus som jeg oppdaterer stadig vekk.


Stien til drivhuset pynter godt opp på baksiden av huset.Her sett fra andre siden, mot drivhuset.Jeg har fått meg en ny hagevenn. Naboens nye kattunge. Nysgjerrig som få, og søtere enn de fleste :-) Pusen Frøya er ikke like begeistret som meg.Endelig har jeg fått kvitløk som er større enn en fingernegl.Cimicifuga ramosa 'Pink Spike', Høstormedrue blomstrer flott nå, og admiralsommerfuglene liker den godt.Scabiosa caucasica 'Perfection White', en nydelig staude til høsthagen.Abraham Darby blomstrer flott, og har fremdeles flere knopper som venter på å sprette ut. håper den når det før frosten kommer. Den lukter enda bedre enn den ser ut :-)Clematis 'Ilka' er den flotteste klematisen jeg har. Også den står full av knopper.Clematis 'Piilu' nydelig og utrolig blomsterrik.Liljer og parykkbusk.Buen av fletta pil vokser og trives.Kvitløk, gulrøtter og jordbær. Det er veldig kjekt med kjøkkenhage :-)Syrinhortensia er en av mine yndlingsbusker.Det ble masse med tomater i drivhuset i år også.Clematis 'Gipsy Queen'

6 kommentarer:

 1. Mye fint hos deg!
  Den stien ble skikkelig flott! Og buen...

  SvarSlett
 2. Hei! Kjekt å få se høsthagen din, og her var det jammen mye flott! Jeg er i ordentlig høstmodus her i skyggen, og så blomstrer det for fullt hos deg. Enig i at Syrinhortensia er fin, driver og stammer opp en busk i feriehagen, er spent å om jeg får det til.

  Likte de gangveiene dine, nå gjenstår bare å gjøre resten av plenen om til bed :)

  Nyt oktober!

  SvarSlett
 3. Så hyggelig å få en oppdatering fra hagen din. Gangveien din ble kjempefin, og buen var skikkelig lekker. Mye flott som fortsatt blomstrer hos deg :)

  SvarSlett
 4. Så flott sti til drivhuset!
  Mye som blomstrer hos deg fremdeles. Klematisene var veldig fine!

  SvarSlett
 5. Så fint du har fått det til i hagen din, Kristin. Må nok se til å få tatt meg en Sykkyls-tur til neste år!

  SvarSlett
 6. Så koselig å ha deg tilbake:) Den nydelige sommeren har naturlig nok holdt oss i vigør ute og ikke foran bloggen. Så er det kjekt å dele opplevelsene når mørket setter inn! Så flott stien ble da! Litt av en jobb du har gjort. Nydelig og rik blomstring også:)

  SvarSlett