mandag 3. september 2012

Hagebilder før stormen.

Jeg tenkte var en god idè å ta noen bilder fra hagen før stormen kommer og legger alt flatt. Krysser fingrene og håper på at det ikke blir så mye vind som det er meldt.


Takk for at du titter innom bloggen min, og om du føler for det er det alltid veldig hyggelig med en kommentar. Tusen takk også til alle dere som er følgere av bloggen min :-)

11 kommentarer:

 1. Veldig smart å ta en fotorunde før uværet braker løs.
  Jammen har du mange flotte planter som blomstrer nå. Solhattene er en av de plantene som brunsneglene har forsynt seg grådig av, her i hagen. Så da får jeg nyte dine, Kristin :-)
  Vi har rydda bort småpotter og stæsj, men håper på bedre vær til helga.

  SvarSlett
 2. Mykje fint å sjå på her :) håper ikkje vinden tek for hardt imorgen

  SvarSlett
 3. Fin blomstring hos deg.Har flyttet blomsterpotter under verandaen i vente på stormen,med det er helt stilt her enno.Vi får håpe den holder seg uti havet :o)

  SvarSlett
 4. eg gjorde det samme for ikke så lenge siden. tok bilder av den terapeutiske Hagen på jobb før syndefloden satte inn. Hagen er jo ikke statisk og det er så hyggelig å dra fram sommerbilder vinterstid...

  SvarSlett
 5. Nydelige blomster i hagen din, ja, nu er det tid for høst stormer og skittvær.

  Ha en fin dag.

  Hilsen Lisbeth:O)

  SvarSlett
 6. Mye flott hos deg fremdeles, både blomster og bladverk! Vi får håpe ikke uværet ødelegger altfor mye.

  SvarSlett
 7. Så mye fint du har i hagen :D
  Takk for flotte bilder!

  SvarSlett
 8. Du,å du kor flott.....alt saman.
  Ja får håpe at dei har bomma litt på vermeldingane, men det røskar godt no her hos meg. Måtte ut i dag og berge inn det som kan flakse rundt,håper det går bra.
  Ha det fint.

  SvarSlett
 9. Beautiful garden, beautiful flowers, beautiful colours. I am greeting

  SvarSlett
 10. Håper at det fremdeles er en like fin blomstring i hagen din. Anne

  SvarSlett
 11. Krysser fingrene for at blomstringen overlevde vinden, mye flott du viser, spesielt synes jeg at hestemynten din var kul, ja, og den echineaen som Maria har maken til. Morro med bustetrollblomster.


  Takk for tips på hvit plante. Jeg greier ikke bestemme meg for hvilken Anaphalis det er, men veeeldig nyttig å vite at den ble ugress hos deg!

  SvarSlett