lørdag 2. juni 2012

Pakke i posten

I dag kom varene jeg hadde bestilt fra Lindas Hagedrømmer. Alltid spennende med pakke i posten, og plantestøtten og den den flotte ruteliljen med vannmåler er allerede tatt i bruk.

Her har peonen fått seg ny støtte.Her ser dere den bedre. Jeg veldig fornøyd med denne, og kanskje jeg spanderer på meg noen flere senere.


Rutelilje med vannmåler. Vannmåleren kan byttes ut med en liten fakkel. Gleder meg til å ta den i bruk på mørke høstkvelder.

Her ser dere vannmåleren.Skikkelig søt. jeg flytter den kanskje ned i et av beda senere. Nå står den delvis under tak, liten vits med å ha en vannmåler der.


Ønsker dere alle en flott lørdagskveld.6 kommentarer:

 1. Det er rigtige lækre ting, som du har fået. Tillykke med det :o)

  Ha' en dejlig aften.

  SvarSlett
 2. Alltid kjekt med nye ting til hagen, og disse var jo faktisk litt orginale også, og det er jo ikke så ofte man finner :) God helg!

  SvarSlett
 3. Eg lurer på om den peonstøtta er kjøpt frå Lindas hagedrømmer som du la ut lenke til? I så fall greier ikkje eg å finne ut kvar produkta hennar er... Kan du ha meint ei anna side? Den var nemleg veldig fin!

  SvarSlett
 4. Jeg likte vannmåleren din. Det er alltid gøy når en kan kombinere det praktiske med det som er pent å se på. Ha en fortsatt fin helg. :O)

  SvarSlett
 5. Her er produktene, og nederst i innlegget finner du lenke til et kontaktskjema http://lindashagedrommer.blogspot.no/2012/05/endelig-er-produktene-kommet-for-salg.html

  SvarSlett
 6. Å så fint det ble hos deg, morsomt at du ble fornøyd:) Jeg er så fornøyd med disse selv også:)

  SvarSlett