fredag 18. mai 2012

Tulipanene har startet blomstringen.

Årets tulipanblomstring har startet, og her er de som nå har funnet det for godt å våkne av vinterdvalen.
Først ute er Tulipa 'Blue Diamond' kjøpt hos Zimtrade som er plantet sammen med Angelique, nå er det bare å håpe på at de blomstrer samtidig. Hvorfor skulle de ellers selge de som samplantning?

Tulipa 'Couleur Cardinal' også fra Zimtrade og ny av året.Tulipa 'Negrita' fra Lord Nelson som ble plantet høsten 2010. Jeg tar det ikke for gitt at tulipaner kommer igjen andre året.

Tulipa 'Rai' ble slett ikke så verst likevel. I forrige innlegg har jeg bilde av den i knopp, og da så den ut som rene karnevalet. Rai - rai :-)))) Plantet i fjor høst, og også fra Zimtrade.Tulipa 'Salmon Impression' også en tulipan som ble plantet i høsten 2010.

Tulipa 'Rem's Favourite' plantet høsten 2010. Ikke min favoritt akkurat, men den viser godt igjen i bedet nå når det ikke er så mye annet som blomstrer.12 kommentarer:

 1. Nydelige tulipaner som blomstrer hos deg nå. Blue diamond er en favoritt hos meg og kommer godt igjen år etter år. Takk for titten :) God helg til deg. Klem Ellen.

  SvarSlett
 2. Vakre tulipaner du har. De er nesten finest rett før de springer ut. Ha en god helg!

  SvarSlett
 3. Så mange flotte tulipaner du har! :-)

  SvarSlett
 4. Hvor har du mange forskellige tulipaner, der blomstrer netop nu.
  VH Nina

  SvarSlett
 5. Her hadde du mange nydelige tulipaner!

  Ønsker deg en fin helg. Klem

  SvarSlett
 6. Eg tenkjer kvart år at eg skal plante meir og større grupper tulipanar til hausten, men det blir med tanken. Kvar vår ser eg kor flott det er i andre sine bloggar.... Tulipanar er jo veldig flotte då! :)

  SvarSlett
 7. Flotte tulipaner!
  God helg!

  SvarSlett
 8. Hei.
  Her var mange flotte tulipaner å sjå. Takk for titten.
  Ha det godt.

  SvarSlett
 9. Tulipan tiden er fantastisk søde Kristin og det skal nydes - husk at sidde stille på en dejlig plads, læn dig tilbage og bare nyd ;0)

  Tulipan blandinger er ofte lavet så du har en lang blomstring hvor de forskellige sorter afløser hinanden - i hvertfald i DK - så du skal ikke blive forbavset hvis de ikke blomstrer samme tid - nydelsen er bare forlænget ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlett
 10. Nydelig:) Innlegg om produktene på bloggen min i dag. Fint om du bekrefter bestillingen din på linken med kontaktskjema nederst i innlegget:) Ha en super søndag:)

  SvarSlett
 11. Så mange flott tulipaner!
  Jeg kjøpte også tulipaner fra zimtrade i høst...veldig fornøyd :)
  Jeg må sjekke navnene igjen, men tror jeg også har Angelique...

  SvarSlett