fredag 10. februar 2012

Årets første fotosafari i hagen.

Tok en snartur i hagen etter jobb i dag for å se etter vårtegn mellom isdekket, og se hva jeg fant :-)

Primula polyanthus har bestemt seg for å være den første som setter farge på hagen. Det heter den siste skal bli den første, og det stemmer virkelig når det gjelder denne Primulaen som var den siste som takket for seg i fjor. Mistenker den for å ha blomstret hele vinteren under snøen.Trepeonen 'Black Jade Parabon' har fått små spirer. Håper de vil tåle frosten og snøen som det helt sikker vil komme mer av i vinter. Jeg har ennå ikke sett denne i blomst, og har store forhåpninger om at den vil slå til i år. Den ble, sammen med flere andre peoner som ennå ikke har blomstret, plantet sommeren 2010.
Nå er det bare å glede seg alle hagevenner - våren tvinger seg frem!4 kommentarer:

 1. Fantastisk med blomster og knopper i hagen allerede nå, får håpe de ikke tar sin død av det resten av vinteren ganske sikkert har å by på. Ha ei fin helg! :)

  SvarSlett
 2. Ikke tull'a! Her er det 10 kalde (og 1/2 m ned til herlighetene)...

  SvarSlett
 3. Så herlige vårtegn! Du er heldig som har det allerede. Her er det masse snø og lenge til jeg kan se etter slike små herligheter.

  Ta en titt inn på bloggen min under innlegget "Liebster blog award" en liten hilsen til deg der.

  Ha en fin lørdag.

  SvarSlett
 4. Jamen Halleluja........hvor skønt - her er alt stadig hvidt og meget meget frossen.

  Har lige været ved at rode lidt i mine frø og fandt lidt Pallida frø og meget lidt fra den almindelige echinacea purpurea - så nu drager jeg snart afsted til posthuset ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlett