fredag 24. juni 2011

Tomatene modner

I går oppdaget jeg min første modne tomat i drivhuset. Været ute er absolutt ikke noe å skryte av, men i drivhuset vokser og modnes det. Gleder meg til å sette tennene i årets første tomat. Dette er nam nam :-)

Agurk er et et par uker siden jeg tok inn. Her er en ny på vei.
10 kommentarer:

 1. Her har de også begynt å modnes:) Deilig!

  SvarSlett
 2. Så gøy at det modnes hos deg! Du er heldig som har drivhus! Min tomat plante står i solveggen, men har bare noen små grønne frukter så langt. Ha en fin helg!

  Klem Sara

  SvarSlett
 3. Det er ikke noe bedre en egene tomater og så flotte de er.
  Gratulerer med fotokonkurransen med så mange fine konkurenter har du all grunn til å være stolt.
  God helg ,Marit.

  SvarSlett
 4. Himmel har du modne tomater og agurk allerede, mine er nettopp kommet med blomst, ennu æ har dem i drivhuset, kos dæ med de , det er sååå godt, gleder mæ til mine modnes, ha en fin fredags kveld, hilsen Lisbeth :)

  SvarSlett
 5. Eu gosto de tomates.Estão bonitos.Parabéns!

  SvarSlett
 6. Det så deilig ut. Mine er ikke kommet så langt enda, men jeg gleder meg til modne tomater.

  SvarSlett
 7. Så heldig du er som kan høste tomater. Mitt drivhus blir nok ikke ferdig slik at jeg kan ha glede av det denne sesongen... derfor går alt litt sakte=) Håper det blir tomater her også etter hvert. Hagen din ser fantastisk fin ut=) Ha ei fortsatt fin helg=) Vibeke

  SvarSlett
 8. Bare to små grønne "druer" på mine,resten har blomster.Gleder meg til søte tomater når de blir modne.Gratulerer med Frøken Yndig :)
  Ha ei fin helg.

  SvarSlett
 9. her er det nok lenge til det blir tomater, ulempen med å dyrke på friland. Men de kommer de kommer. Agurken derimot kommer nok ikke, den ligger fremdeles trygt og godt i frøposen. Men det er da flere vårer ;)

  SvarSlett
 10. Heisann!
  Jeg får nok bare grønne tomater i år. Sånn er det når en er opptatt i såtida.
  Dine ser helt herlige ut!

  SvarSlett