torsdag 23. desember 2010

Bloggkalender luke 23 - Juletre -


Endelig har vi kommet frem til lillejulaften og luke 23 skal åpnes. Denne dagens tema er TRE og her er treet som vi pynta allerede i går.
Jeg er så heldig at jeg fikk julepynten til min bestemor da hun ikke orket å ha juletre lengre. Litt svinn har det dessverre vært underveis da kulen er tynne og skjøre, men den flotteste av alle, og som jeg husker var min kule da jeg var lita er heldigvis like hel.

Jeg går ut i fra at den er godt over 60 år gammel og den får alltid den beste plassen på juletreet. Min bestemor ble født i 1906 og døde i 2006 et halvt år før hun fyllte 100 år. Det å pynte juletreet med disse kulene bringer alltid frem mange gode minner.

Jeg ønsker dere alle en fredfull lillejulaften.5 kommentarer:

 1. Så heldig du er som har de flotte gamle julekulene! Jeg skjønner godt at de bringer frem gode minner!
  Jeg husker også min bestemors julepynt. Hun hadde så flotte fugler med veldig fin stjert!
  Flott tre!

  SvarSlett
 2. Åh så koselig!!! Ja jeg husker at vi også hadde noen slike tynne kuler da jeg var liten. Men de knuste jo alt for lett da, desverre.
  Flott tre!!

  SvarSlett
 3. Eg vil ynskje deg og dine ei velsigna jolehelg frå oss her inne i Modalen og takke for kjekke kommentar på bloggen min i året som gjekk!

  Klem!

  SvarSlett
 4. For en lykke å ha de gamle julekulene fra din bestemor! Slike gamle ting bringer masse minner med seg.

  Ønsker deg en strålende jul!

  SvarSlett
 5. Heisann, jul sann!

  God jul til deg også.
  Her er det midt i juletrepyntinga. "Ser ferdig ut,"sier Herren i huset, "det er flott om det er nå!" men jeg har ikke fått plass til de helka snøkrystallene som mamma hekla til meg for mange år sida. Edelgraner er så tette at svært lite pynt kan henge fritt!
  Jeg sverger absolutt til god gammeldags gran!
  Får ta et bilde av det og legge det ut når siste kule er på plass!

  ♥♥♥

  SvarSlett