søndag 17. oktober 2010

Frost

Vinteren nærmer seg med stormskritt, og natt til fredag kom frosten på besøk. Sola kom fram om morgenen og jeg hadde heldigvis anledning til å ta meg en tur ut med kameraet.
Her er noen av bildene.Blader i de flotteste farger.

Månedsjordbær holder ennå stand. Smaker som frossen jordbær, men skitt au, ned går den!Lilla frossen Monarda er flott i høstsola.


Her med sukker på…….


og mer sukker – Gaillardia grandiflora ‘Arizona Sun’, sådd for et par år siden.Enda mer sukker, Heuchera sanguines ‘Firefly’ som jeg fikk av Miamaria for noen år siden.
 Frossen knopp som neppe rekker å springe ut.8 kommentarer:

 1. Nydelige frostbilder i kameralinsa di :-) Men jeg håper nå på plussgrader en liten stund til.
  Men nå kommer vinteren nærmere og nærmere, må vel bare innse det.

  SvarSlett
 2. Trivelig å se igjen Heucheraen. :) Jeg har nok et par sånne her også, men jeg husker ikke helt hvor... Må se etter dem. :)

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Hyggelig bekjentskap ;:OD)
  Du fikk meg til å tenke på rosene jeg kjøpte i sommer som bare fikk satt knopp før frosten kom. Håper de har klart seg - tar dem inn fra ruskeværet som har kommet nå.
  Markjordbær ennå? Fantastisk!
  Høsten er vakker da...

  SvarSlett
 4. Nydelige bilder av sukker-blomster =) Det er jo noe eget med det, selv om jeg misliker sterkt årstiden vi går i møte! Ikke er jeg noe glad i å gå på ski, og heller ikke å kjøre bil på glatta!!! Men tiden går fort, og snart er det tid for å begynne å studere frøkataloger, og så stauder!

  SvarSlett
 5. Nyyydelige bilder:) Flott header:) Klem

  SvarSlett
 6. Herlig sukkerdryss over bildene dine : )

  SvarSlett