søndag 18. april 2010

April - men ute snør det vannrett.

Vi har kommer til 18. april, men ute snør det vannrett. Begynner å bli skikkelig lei av snø nå og dessverre så ser det ut som den har tenkt å bli liggende en stund. Nå har det lagt ned over 10 cm – sukk.

Fuglene har oppdaget solsikkefrøa, og det myldrer av ulike finker og noen kjøttmeis på foringsplassen. Brødet som jeg la ut tidligere har de fortært for lenge siden – heldigvis før det rakk å snø ned.Bildet over er av Crocus Advance som har fått besøk av en humle. Bildet tok jeg forrige helg, og nå er det nesten full vinter igjen. Som den optimisten jeg er så satser jeg på at dette er siste snøfallet på denne siden av sommeren.Nydelig blåfarge på denne krokusen. Har av og til problemer med blåfargen når jeg tar nærbilder, men denne er så nær opp til originalen som det går an å komme.


Sånn så det ut i drivhuset forrige uke.Her er det rett før tomatblomsten åpner seg. I dag så jeg at flere av plantene har utsprungne blomster.Til slutt en stemningsrapport fra de stakkers pipp-pippene på foringsplassen.


3 kommentarer:

 1. SÅ herlig bilde av humla i krokusen! Krokusen er vel en sånn botanisk, den også, eller? Bra fotofarge på den andre, her sliter jeg fælt med blåfarger ... Jeg synes så synd på dere som har fått denne snøen igjen. Klem

  SvarSlett
 2. Ja, det er temmelig deprimerende med snøfallet! Men det skal visst gi seg i morgen, og opphold tirsdag, men onsdag er det påan igjen ifølge YR! Herlige krokuser og fuchsia`er! Det hjelper på humøret! I dag har jeg skrudd opp mer plantelys på planterommet, slik at jeg kan sette de største pottene på gulvet! Det skjer jo NOE ;o) Og i dag har jeg sett dompap`er på foringsplassen! Koselig!

  SvarSlett
 3. huff ja.. her er det på same vis.. i dag er det liten kuling.. kjempetrivelig..

  fant bloggen til hos Moseplassen. Er hageamatør å prøver å finne tips og råd rundt omkring.

  er flyttet tilbake til Tromsø etter 2 år i Danmark. Har lånt et drivhus men skjønner at det er begrenset hva jeg kan få til her.. i dk grodde alt bare jeg puttet det i jorda.. her mangler alle elementer.. og jeg tror jeg er på 'luggeføre' for plantene vil visst ikke der ute:)

  legger deg på lista slik at jeg kan snappe opp noen gode råd:)

  SvarSlett