tirsdag 30. juni 2009

Nye pallekarmer og roseblomstring


Her er mine nye pallekarmer. Den nærmeste med urter, og mais, løk, sukkererter, div salat og månedsjordbær i de andre. Jeg er ikke helt ferdig med området rundt, tenker å ha på mer singel. Jeg har en stor haug liggende ved siden av som skal brukes til drivhuset. Tomta til det ser dere i bakgrunnen - vi har montert opp ramma og lagt den imidlertidig i tomta for å se hvor mye mer som må graves - dessverre så er det nok noen trillebårlass til som må kjøres.

Jeg har høstet min første salat i helga - deilig - og sneglene har ikke oppdaget har oppe i kassene er det godbiter. Tenker at singelen rundt hjelper på og derfor har jeg planer om å legge på mere.
Alkymist blomstrer for første gang, kjøpte den i fjor høst på salg. den er nyyyyydelig, og står lenge. Den tålte til og med tidenes tordenvær i går kveld med tilhørende regnskyll. Jeg har aldri opplevd et sånt tordenvær før utenom i sydligere strøk. Så er det også utrolig varmt for tiden. Over 25 grader er ikke hverdagskost på Sunnmøre - det har vært noen deilige dager. Skulle vært forbudt å jobbe........sukk.

Dette er en Iris jeg ikke vet navnet på - noen som kan hjelpe? Den er godt over meteren høy.Posted by Picasa


2 kommentarer:

  1. Gratulerer med den 1. - - Skål :-)

    Har du tid, så stikk innom I.Risør speidergruppe til lørdagen da!!!

    SvarSlett
  2. Så flott du har laget til med pallekarmer! Jeg som bare har to! Jeg skal bare ha "ventebed" til staudene mine til vinteren! Kanskje jeg må ta meg en tur bort til deg, og kikke!

    SvarSlett