tirsdag 28. oktober 2008

Trampoline på besøk

Dette var synet som møtte meg fredagsmorgenen når det lysnet av dag 8-> naboens trampoline
hadde kommet på besøk. Her hadde vinden fått godt tak, og feid med seg trampolinen ca 100 meter nedover marka - tredd den nedover klestativet mitt og slitt over alle snorene.
Ja, ja, heldigvis stoppet den der, et par meter fra stuevinduet og Honningbusken :-c heldigvis ble ikke den skadet. Trampolina tror jeg ikke noen vil hoppe på igjen......
I natt kom den første snøen æsj.......like forferdelig hver gang, og like overraskende - utrolig nok. Har levd så lenge at jeg burde vite bedre. Fikk det rimelig travelt med å få inn engletrompetene, pelliser og Fuchsia som ennå sto ute på verandaen, men nå er de i hus, og vinteren kan komme. Blir det noen fine dager fremover får jeg ta meg tid til å tømme blomsterkasser - kanskje jeg skal prøve på å overvintre en av blodbegerplantene også. Får se om de overlever natta.......stakkars. På disse kanter blir ikke snøen liggende så lenge - heldigvis.
De skal bli ok å få en pause fra hagen, og kanskje blir jeg inspirert til å ta fram heklekroken igjen. Kjøpte meg garn i dag med tanke på å hekle meg noen nye pulsvarmere. Jeg følger ikke oppskrifter, men dikter mønster selv - artigere det.......
Hadde helt dilla for ca ett år siden - hekla vesker og pulsvarmere som jeg solgte, alle forskjellige, laga ikke noen som var like - hmmm... det minner meg om at jeg har en del liggende i et skap som jeg ikke har fått solgt....bare synd de har feil farge, eller mønste eller så er det vel noe annet som er galt >-)
Nå kjenner jeg det klør i kjøpefrøfingeren - god kveld til der alle - nå skal det handles frø........

Bloggurat http://bloggurat.net/minblogg/registrere/e460155287fe40eef2c3f06cfe7fac622f8b6ddf


3 kommentarer:

 1. Utrolig morsomme smilefjes du har!!! Bra ikke trampolinen fikk ødlagt alt for mye. Vi fikk tatt vår inn før været ble helt ille nattesøvnen var ikke helt på topp før den var inne.
  Ha en fin dag!
  Jorun.

  SvarSlett
 2. Jøje oss! Bra at det stakkars klesstativet tok av det verste...

  SvarSlett
 3. For en lekker veranda du har!Rene drømmen!
  Og jeg som håper at min trampoline også tar seg en tur, men neeeeiiida.

  SvarSlett